Търсене

NebuVis Blueberry 10мл

Aртикулен номер: 249
NebuVis Blueberry 10мл

Характеристики

Производител: Omisan

Опаковка: 10 мл

18,00 лв.
i
Наличен
Оценете продукта | Вижте коментарите 0
Споделете с приятели:

Описание и информация

NebuVis Blueberry са натурални капки за очи под формата на спрей с екстракт от боровинка. Лубрикира и овлажнява уморени, подути или раздразнени очи.

Подобряват зрението и адаптивните възможности на окото.

Лубрикират, освежават и овлажняват уморени, подути или раздразнени очи.

Черна боровинка (Vaccinium myrtillus) - съдържа антоцианозиди-мощни антиоксиданти, укрепващи кръвоносните съдове и стените на капилярите, стабилизират колагена в тъканите. Допринася за увеличаване на пигментите в ретината, позволяващо на окото по-лесно да се адаптира към светлинните условия, като същевременно подпомага и регенерацията. Тъй като очите са с висока концентрация на капиляри, черната боровинка допринася за подобряване на зрението.

 

Подходящи при:

  • Индикации за уморени и натоварени очи
  • При усещане на сухота или раздразнени очи, произтичащи от продължително фокусиране или очен стрес, или при излагане на слънчева светлина.
  • При намалена честота на примигване, при четене, продължителна работа с компютър или таблет, видео игри, гледане на телевизия, нощно шофиране, изкуствено осветление и др.
  • Укрепват ретината на окото като действат срещу образуване на тромби, поддържат съдовете и подобряват циркулаторната дейност.
  • Препоръчват се за лица със захарен диабет и пушачи, поради по-високия риск от очни заболявания.
  • Симптоми, свързани с усещане на сухота или раздразнени очи, произтичащи от продължително фокусиране или стрес, които биха могли да бъдат и резултат от намалена честота на примигване, дължащо се на: четене, продължителна работа с компютър или таблет, видео игри, гледане на телевизия, нощно каране и др.


СЪСТАВ: Екстракт от боровинка (Vaccinium myrtillus), динатриев едетат, изотоничен буфериран разтвор pH 7,2.
Не съдържа: Clorexidine, Thimerosal, Benzolconium chloride, Phenoxyethanol.


Опаковка: Флакон спрей от 10мл.

Споделете Вашето мнение

NebuVis Blueberry 10мл

Как ще оцените този продукт? *

Гарантирана автентичност

Ние, от Ленсес БГ, гарантираме автентичността и произхода на всички предлагани продукти в Българския електронен магазин Lenses.bg. 

Предлагаме Ви само и единствено световноизвестни и доказали се водещи марки, за да гарантираме качество, автентичност и удовлетворение.

Всички продукти ни се предоставят директно от производителя или от оторизиран вносител.

Внимателно подбираме и класифицираме във Ваш интерес производителите, вносителите и марките, които предлагаме. Не включваме непознати, непроверени и съмнителни продукти и марки.

За по-голяма сигурност, всяка пратка се инспектира индивидуално преди доставка до Вас.

Абсолютна гарантирана защитеност и сигурност на личната информация и плащанията.

Ако все пак имате съмнения за автентичността на определен продукт, който сте закупили от Lenses.bg, моля, не се колебайте и се свържете с нас: lenses@lenses.bg