Търсене

Proclear Sphere (6 лещи) и Разтвор по ваш избор

Aртикулен номер: 216
Proclear Sphere (6 лещи) и Разтвор по ваш избор

Характеристики

Производител: CooperVision

Водно съдържание: 62%

Материал: Omafilcon A

Кислородна преносимост (Dk/t): 41.5

Опаковка: Пакет

Диаметър: 14.2

Базисна кривина: 8.6

Корекция: Сферични

Режим на носене: Ежедневен

Период на подмяна: Едномесечен

Цена на промо пакета: 60,60 лв.

i
Наличен

Въведете параметри

Детайли
Детайли

  Диоптър (Sph)
Ляво (OS)
Дясно (OD)
Едно око
Оценете продукта | Вижте коментарите 0
Споделете с приятели:

Описание и информация

Как се формират ПРОМО пакетите-изберете тук!

Промопакетът се състои от 6 броя Proclear едномесечните меки контактни лещи на CooperVision и 1 брой разтвор от 360 мл. по ваш избор.
Proclear лещите предлагат по-добър комфорт и от най-добрите силиконови и хидрогелни меки контактни лещи.Възможност за корекция на високи стойности на диоптри. Иновативна PC Technology™­ за несравним комфорт и изключителна устойчивост срещу дехидратация - лещите са влажни и след 12 часа носене. Високо биосъвместим материал. Единствените лещи, на чиято опаковка FDA (Агенция за храни и лекарства на САЩ) позволява да има индикация: „Осигуряват подобрен комфорт на потребители, които изпитват дискомфорт или симптоми, свързани със сухота в очите при носене на контактни лещи”. Минимални протеинови и липидни наслагвания. 
 

Подходящи за:

- Потребители с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите (работа с компютър, при изкуствено осветление, шофиране и др.).
- Потребители, които търсят продължителен комфорт.
- Тези, които търсят най-доброто качество и зрително здраве.


!!! Моля, имайте предвид, че при пакет от 6 броя лещи, ако искате да поръчате х 3 броя от различен диоптър за двете очи, ще трябва да изберете опцията за поръчка само за "Едно око" и да ни изпратите в "Коментари" към поръчката желания диоптър за другите 3 лещи. Ако изберете опциите и за двете очи - цената на ПРОМО пакета ще бъде удвоена т.е. все едно поръчвате 2 пакета по един за всяко око. Аналогично и за пакетите, включващи 2 или 4 лещи.


Продукти, които ще харесате

Споделете Вашето мнение

Proclear Sphere (6 лещи) и Разтвор по ваш избор

Как ще оцените този продукт? *

Гарантирана автентичност

Ние, от Ленсес БГ, гарантираме автентичността и произхода на всички предлагани продукти в Българския електронен магазин Lenses.bg. 

Предлагаме Ви само и единствено световноизвестни и доказали се водещи марки, за да гарантираме качество, автентичност и удовлетворение.

Всички продукти ни се предоставят директно от производителя или от оторизиран вносител.

Внимателно подбираме и класифицираме във Ваш интерес производителите, вносителите и марките, които предлагаме. Не включваме непознати, непроверени и съмнителни продукти и марки.

За по-голяма сигурност, всяка пратка се инспектира индивидуално преди доставка до Вас.

Абсолютна гарантирана защитеност и сигурност на личната информация и плащанията.

Ако все пак имате съмнения за автентичността на определен продукт, който сте закупили от Lenses.bg, моля, не се колебайте и се свържете с нас: lenses@lenses.bg