Търсене

Какво предлага категорията ПРОМО Пакети?

ПРОМО Пакетите се състоят от няколко различни продукта, включени в един пакет на една обща цена. Обикновено това са контактни лещи, разтвори и капки за очи. Конфигурацията им може да бъде различна и ще се променя във времето, като ще оферираме различни пакети. Нашата цел е да ви предложим възможно най-добрата пакетна цена за подбрани продукти.
За някои пакети може вие да избирате кои разтвори или капки за очи да добавите към контактните лещи!

Цената обявена в листването на пакета и в страницата на конкретния пакет е общата крайна цена за всички продукти, включени в пакета.

Когато влезете в описанието на конкретния пакет, вие ще видите примерно "Цена на промо пакета:60,00 лв." Продуктите, включени в пакета нямат самостоятелна цена, а само обща пакетна такава. Като индивидуални продукти, те имат продажна цена, която не е посочена в пакета. Продажната цена на всеки пордукт, включен в пакета, можете да видите в Детайли към продукта. В зависимост от условията на пакета, можете да избирате Вие кои продукти да включите в пакета, или директно ще видите кои продукти са включени без да избирате.
Също така, можете да разгледате всеки от продуктите, включени в пакета в "Детайли" към всеки продукт.

!!! Моля, имайте предвид, че при пакет от 6 броя лещи, ако искате да поръчате х 3 броя от различен диоптър за двете очи, ще трябва да изберете опцията за поръчка само за "Едно око" и да ни изпратите в "Коментари" към поръчката желания диоптър за другите 3 лещи. Ако изберете опциите и за двете очи - цената на ПРОМО пакета ще бъде удвоена т.е. все едно поръчвате 2 пакета по един за всяко око. Аналогично и за пакетите, включващи 2 или 4 лещи.

Ще се радваме, ако останете доволни от нашите предложения!

Lenses BG