Търсене

Разтвор за твърди лещи Oftyll Mono RGP 100мл + контейнер

Aртикулен номер: 600
Разтвор за твърди лещи Oftyll Mono RGP 100мл + контейнер

Характеристики

Производител: Omisan

Опаковка: 100 мл

11,80 лв.
i
Наличен
Оценете продукта | Вижте коментарите 0
Споделете с приятели:

Описание и информация

Oftyll Mono RGP е натурален универсален разтвор „Всичко в едно” с хиалуронова киселина за твърди контактни лещи на италианската компания OMISAN.

Дезинфекцира, съхранява, почиства, лубрикира, хидратира, изплаква и премахва протеиновите наслагвания от всички видове твърди газпропускливи лещи. 

Подходящ за чувствителни очи.

Като допълнение към почистващото и дезинфекциращо действие на Oftyll Mono RGP е добавена и хиалуронова киселина, която подобрява комфорта при употреба и носене на контактните лещи.

Хиалуроновата киселина е изключително биосъвместим полимер, който се толерира отлично от пациенти с чувствителни очи. Като естествен компонент на стъкловидното тяло на окото и съединителната тъкан, хиалуронът ефективно лубрикира очите и притежава същите характеристики и състав като на слъзния секрет. Хиалуроновата киселина има способността при нужда да променя вискозитета на слъзния филм като го стабилизира, благодарение на възможността да съединява водните молекули, като така се повишава комфортът при носене на контактните лещи.

Подходящ за:

- Потребители, използващи твърди контактни лещи.
- Потребители с чувствителни очи.
- Потребители, търсещи продукти с натурални съставки.

Продукти, които ще харесате

Споделете Вашето мнение

Разтвор за твърди лещи Oftyll Mono RGP 100мл + контейнер

Как ще оцените този продукт? *

Гарантирана автентичност

Ние, от Ленсес БГ, гарантираме автентичността и произхода на всички предлагани продукти в Българския електронен магазин Lenses.bg. 

Предлагаме Ви само и единствено световноизвестни и доказали се водещи марки, за да гарантираме качество, автентичност и удовлетворение.

Всички продукти ни се предоставят директно от производителя или от оторизиран вносител.

Внимателно подбираме и класифицираме във Ваш интерес производителите, вносителите и марките, които предлагаме. Не включваме непознати, непроверени и съмнителни продукти и марки.

За по-голяма сигурност, всяка пратка се инспектира индивидуално преди доставка до Вас.

Абсолютна гарантирана защитеност и сигурност на личната информация и плащанията.

Ако все пак имате съмнения за автентичността на определен продукт, който сте закупили от Lenses.bg, моля, не се колебайте и се свържете с нас: lenses@lenses.bg