Търсене

Почистващ спрей за контактни лещи Easy Day 10мл

Aртикулен номер: 601
Почистващ спрей за контактни лещи Easy Day 10мл

Характеристики

Производител: Omisan

Опаковка: 10 мл

16,20 лв.
i
Наличен
Оценете продукта | Вижте коментарите
Споделете с приятели:

Описание и информация

Почистващ спрей за контактни лещи Easy Day е най-новият продукт на Omisan - комфортен, почистващ спрей за ежедневна употреба, подходящ за всички видове контактни лещи. 

Почиства, лубрикира, хидратира и освежава лещите. Идеален за ежедневни и силикон-хидрогелни лещи: за превенция от хидратация на лещата, депозити, ефект на замъгляване.

Може да бъде употребяван докато носите контактни лещи.

Благодарение на опаковката под формата на спрей, Easy Day е изключително хигиеничен (поради невъзможност от замърсяване на отвора), лесен за ползване и икономичен. Може да се използва от няколко човека, тъй като отворът на спрея няма съприкосновение с окото или кожата на пациента. 

Както и при другите натурални продукти на Omisan, и при Easy Day няма ограничения в ежедневната честота на ползване, можете да впръсквате няколко пъти на ден при нужда.

Подходящ за:

- Чувствителни очи.

- Потребители, използващи контактни лещи.

Продукти, които ще харесате

Споделете Вашето мнение

Почистващ спрей за контактни лещи Easy Day 10мл

Как ще оцените този продукт? *

Гарантирана автентичност

Ние, от Ленсес БГ, гарантираме автентичността и произхода на всички предлагани продукти в Българския електронен магазин Lenses.bg. 

Предлагаме Ви само и единствено световноизвестни и доказали се водещи марки, за да гарантираме качество, автентичност и удовлетворение.

Всички продукти ни се предоставят директно от производителя или от оторизиран вносител.

Внимателно подбираме и класифицираме във Ваш интерес производителите, вносителите и марките, които предлагаме. Не включваме непознати, непроверени и съмнителни продукти и марки.

За по-голяма сигурност, всяка пратка се инспектира индивидуално преди доставка до Вас.

Абсолютна гарантирана защитеност и сигурност на личната информация и плащанията.

Ако все пак имате съмнения за автентичността на определен продукт, който сте закупили от Lenses.bg, моля, не се колебайте и се свържете с нас: lenses@lenses.bg