Търсене

Спрей за очи Easy Day 10мл

Aртикулен номер: 601
Спрей за очи Easy Day 10мл

Характеристики

Производител: Omisan

Опаковка: 10 мл

14,40 лв.
i
Наличен
Оценете продукта | Вижте коментарите
Споделете с приятели:

Описание и информация

Капки за очи под формата на спрей!

Easy Day е най-новият продукт на Omisan - комфортен, почистващ спрей за ежедневна употреба, подходящ за всички видове контактни лещи. Почиства, лубрикира, хидратира и освежава.

 

Помага ефикасно при възстановяване и облекчаване на уморени и зачервени очи - при сърбеж, парене, усещане на чуждо тяло и дразнене на очите, дължащо се на излагане на слънчева светлина, вятър и замърсяване.

 

Благодарение на опаковката под формата на спрей, Easy Day са изключително хигиенични (поради невъзможност от замърсяване на отвора), лесни за ползване и икономични. Могат да се използват от няколко човека, тъй като отворът на спрея няма съприкосновение с окото или кожата на пациента.

 

Както и при другите натурални продукти на Omisan, и при Easy Day няма ограничения в ежедневната честота на ползване, можете да впръсквате няколко пъти на ден при нужда.


Подходящи за:

- Изключително се препоръчва при уморени, раздразнени, зачервени и възпалени очи.

- Чувствителни очи.

- Потребители, ползващи контактни лещи.

Продукти, които ще харесате

Споделете Вашето мнение

Спрей за очи Easy Day 10мл

Как ще оцените този продукт? *

Гарантирана автентичност

Ние, от Ленсес БГ, гарантираме автентичността и произхода на всички предлагани продукти в Българския електронен магазин Lenses.bg. 

Предлагаме Ви само и единствено световноизвестни и доказали се водещи марки, за да гарантираме качество, автентичност и удовлетворение.

Всички продукти ни се предоставят директно от производителя или от оторизиран вносител.

Внимателно подбираме и класифицираме във Ваш интерес производителите, вносителите и марките, които предлагаме. Не включваме непознати, непроверени и съмнителни продукти и марки.

За по-голяма сигурност, всяка пратка се инспектира индивидуално преди доставка до Вас.

Абсолютна гарантирана защитеност и сигурност на личната информация и плащанията.

Ако все пак имате съмнения за автентичността на определен продукт, който сте закупили от Lenses.bg, моля, не се колебайте и се свържете с нас: lenses@lenses.bg