Търсене

За нас

Отношението към клиента е това, което ни движи напред. Истинската стойност в този бизнес е нашата репутация. Контактните лещи са само продукта, който доставяме. Това, което ние наистина предлагаме е обслужване“.


Като един от най-големите магазини за контактни лещи в България, започнал първи през 2008г., ние, в Lenses BG сме посветени на стремежа да ви предоставим един лесен и безпроблемен начин да изберете и закупите вашите контактни лещи. В Lenses BG вие ще можете да поръчате точно тези контактни лещи, които вашият очен специалист ви е предписал или да си изберете други подходящи за вас, на отлична цена! Благодарение на това, че разполагаме с няколко хиляди контактни лещи, ние сме в състояние да ви предложим нужните лещи, отговарящи на вашата корекция и желания, което означава че вие ще получите вашите лещи много бързо.

Lenses BG обработва и изпраща множество поръчки ежедневно вече 5 години. Знаем как да бъдем коректни, как да обслужваме и да отговаряме на нуждите на клиентите.

Нашата цел е да направим възможно най-лесно и удобно поръчването на контактни лещи. Вие можете да поръчате по интернет, телефон или имейл, като на ваше разположение са и нашите отлично обучени специалисти, които могат да ви предоставят помощ. Получавайки вашите лещи до вас, вие пестите време, не обикаляте по оптичните магазини и спестявате пари.

Това е толкова лесно! В Lenses BG ние доставяме, вие спестявате.

 
Благодарим за доверието на всички наши настоящи и бъдещи клиенти.

Lenses BG