Търсене

Как да поръчам

Поръчването на контактни лещи и продукти онлайн от нашия магазин Lenses.bg е бързо и лесно. За целта, Вие можете да се регистрирате, за да се възползвате от всички предимства на регистриран потребител. Регистрацията е безплатна. Можете да поръчате и без регистрация!

Само три лесни стъпки и Вашите контактни лещи ще Ви бъдат доставени:

Въведете параметрите на лещите.

Вашите диоптри и параметри на контактните лещи може да намерите на рецептата, предоставена от очния Ви специалист или от кутията или блистера на контактните лещи, които ползвате. Изберете марка и категория лещи и ние ще Ви упътваме във въвеждането на необходимата информация. 

За да се уверим в точността и коректността на Вашата поръчка, ние ще я проверим и ще Ви уведомим за евентуални несъответствия. Въвеждайки веднъж информацията за контактните лещи, грижата за всичко останало е вече наша. Може да отнеме до няколко часа, за да проверим коректността на Вашата поръчка.
За да поръчате, изберете първо предпочитаните от Вас контактни лещи, разтвори или капки за очи.

Въведете информацията за доставка.

След като приключите с избора, количеството и въвеждането на параметрите на контактните лещи и продукти, следващата стъпка е да ни предоставите информация къде бихте искали да те да Ви бъдат изпратени. Ние можем да доставим Вашите продукти във всички населени места на територията на България. 

Възползвайте се от нашата безплатна доставка за поръчки над 30,00лв.

Изберете начин на плащане.

Можете да платите Вашата поръчка при доставка с наложен платеж (на куриер), през ePay.bg, онлайн с кредитна или дебитна карта или по банков път. След като изберете предпочитания начин на плащане, потвърдете Вашата поръчка и тя ще бъде Ви бъде доставена.

Това е всичко – бързо, лесно и достъпно!

Благодарим Ви, че избрахте Lenses.bg

Поръчки

За да поръчате продукти или услуги от lenses.bg, Вие трябва да попълните във формата за поръчка изискваната от нас информация, като това става след първоначална регистрация на потребителя, която следва да бъде автоматично потвърдена от нас по електронна поща. Можете да поръчате и без регистрация.
Предоставянето на неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва Ленсес БГ ООД със задължението доставката да бъде изпълнена.
Във формата за поръчка следва да се попълнят:
- Име и фамилия
- Електронен адрес (e-mail)
- Актуален адрес за доставка
- Телефонен номер
- Начин на плащане (от посочените)


Въз основа на тази информация, и след като сте посочили основните параметри и количество на желания продукт, Вие получавате от нас известяване по електронна поща за информация, свързана с поръчката. Към поръчката е прикрепен и съответния документ с пореден номер. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, моля попълнете данните в полето за фактура при Завършване на поръчката.
В случай, че срещаме трудности с изпълнението на дадена поръчка, информацията попълнена във формуляра се използва за осъществяване на контакт с Вас.
Поръчки могат да се правят за продукти, включени в актуалната продуктова листа на Ленсес БГ ООД, обявена в Интернет Магазина и са налични в складовата база.
Обявената цена е за един брой с включен ДДС.
След получаване на поръчката в нашата база, се извършва проверка на информацията относно коректността на данните, адрес за доставка, параметри на заявения продукт.
Важно! Стоки, които са със заявка т.е. не са налични в България на склад,ще Ви бъдат доставени до 20 или 30 работни дни. За тези стоки срокът е изписан допълнително в описанието на продукта.